Βιοτεχνία ζυμαρικών. Παρασκευάζουμε παραδοσιακά ζυμαρικά από το 1961 στην πόλη της Καλαμάτας. Συνεχίζουμε έως και σήμερα την ίδια παραδοσιακή συνταγή. Τα ζυμαρικά μας γίνονται με τα αυθεντικά και προσεκτικά επιλεγμένα φρέσκα υλικά που χρησιμοποιούσαν από τα πολύ παλιά χρόνια στην Ελλάδα για την παρασκευή τους.
Αλεύρι σταρένιο, σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, φρέσκο γάλα, αλάτι θαλασσινό, ολόφρεσκα χωριάτικα αυγά, πολύ καλή επεξεργασία και καλό στέγνωμα, ώστε να συντηρούνται για πολύ καιρό. Θα σας θυμίσουν ξεχασμένες αυθεντικές γεύσεις από τα παλιά χρόνια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πάρα πολλές συνταγές με εξαιρετικά γευστικό αποτέλεσμα.
Υπάρχει και πρατήριο ζυμαρικών της επιχείρησης όπισθεν Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.